Marion Daghan-Malenky

Marion Daghan-Malenky Blog

Ako čeliť kliatbe

Čo je to kliatba, alebo útok negatívnej energie? Ako sa vysporiadať s takou situáciou? Prečítajte si typický príbeh o tom, ako sa veci diali:


Ako čeliť kliatbe

“Mal som problém s jednou dámou, ktorá ma nemala rada, neviem prečo... Začal som trpieť nočnými morami a bezdôvodnými záchvatmi strachu. Nevedel som o ničom zlom, čo by mohlo spustiť také veci. Odvtedy som sa začal cítiť veľmi zle, nočné záchvaty strachu boli neúprosné a bol som v tom čase zúfalý. Dlhý čas som nevedel zistiť odkiaľ prichádzali tie psychické útoky, ale teraz verím, že tá dáma použila proti mne čiernu mágiu. Bol som rozhodený z neustáleho ochraňovania sa... Som vyčerpaný z toho, že sa musím neustále chrániť. Môžete mi pomôcť?“

Kliatba môže byť spravená profesionálne alebo neprofesionálne. Profesionálna čierna mágia môže byť naozaj nebezpečná a potrebuje primerané protiopatrenia a ochranu. Nepodceňujte to, čo sa vám zdá ako zlý sen, a váš rozum to nechce prijať ako skutočnosť. Neklamte sa, že vy to dáte a nerobte nič sami! DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA PRE VÁS: čím skôr sa obráťte na profesionála! Než príde pomoc od profesionála, a veci sa naozaj začnú diať, máme tu zopár všeobecných odporučení ako minimalizovať škodlivé účinky takej mágie na váš život:

Foto © Pavol Malenky I Marion Daghan-Malenky I Daghan-Malenky GmbHČítať viac...

Ako začať s mágiou?

Ako začať s mágiou?

Dosť často dostávame takéto požiadavky: „Ahoj, chcel/a by som začať praktizovať mágiu, ale neviem ako začať... Prečítal/a a prezrel/a som si už niekoľko stránok... ale ešte stále som nenašiel/nenašla uspokojivú odpoveď... Hľadám niekoho, kto by ma usmernil... vedeli by ste mi pomôcť?“

Prvým predpokladom pre mágiu je sebadisciplína a vnútorná rovnováha! Nikto nedosiahne v mágii úspech bez disciplíny. Ak adept/ka nedokáže kontrolovať jeho/jej myšlienky a emócie, energia nemôže správne prúdiť. Mágia takejto osoby neprinesie požadované výsledky, ale práve naopak - posilní adeptovu/adeptkinu nerovnováhu. Nevyrovnané osoby plné vášní a hnevu by sa nemali pokúšať zaoberať sa mágiou, pretože nikdy neuspejú. Mágia naopak posilní ich slabé stránky a zlé vlastnosti!

Naše skúsenosti nám ukázali, že je nevyhnutné začať s prácou na sebe samotnom. Ak chcete ovládať nemateriálny svet, potrebujete stabilitu a silnú myseľ, ktorá vás ochráni pred negatívnymi energiami/entitami a pokušeniami pochádzajúcimi z vášho vlastného ega. Pokušenia, že ste sa stali niečím viac, niekým lepším a vyvinutejším ako ostatní ľudia, môžu definitívne zastaviť váš pokrok a rast. Základom pre získanie osobnej moci a múdrosti je meditácia a poznanie seba samého. Meditácia vám dáva silu potrebnú na to, aby ste sa mohli zaoberať záležitosťami ohľadom mágie bezpečne a bez psychickej ujmy.

Takže, naše odporúčanie pre všetkých ľudí, ktorí sa zaujímajú o mágiu, je vždy rovnaké: začnite každý deň meditovať a čítajte duchovné knižky, ktoré vám poskytnú inšpiráciu a informácie, ktoré potrebujete. Ak chcete zvýšiť svoju vnútornú silu a stať sa odolnejšími, odporúčame vám prečítať si túto knižku o meditácii: Uvedomujte si prítomnosť (Meditácia všímavosti v každodennom živote) od Jona Kabata-Zinna. Za účelom zvýšenia úrovne vašich znalostí a porozumenia, si potrebujete osvojiť nové myšlienky, získať iný uhol pohľadu. Pokúste sa nájsť nový prístup, ktorý potrebujete pre svoju prax v knižkách od moderných duchovných majstrov, ktorí hovoria modernou rečou, a napriek tomu im dokážeme rozumieť lepšie ako starším knižkám: Eckhart Tolle, Neale Donald Walsch, Don Miguel Ruiz alebo Wayne Dyer.

Druhou dôležitou vecou, je byť schopný zlepšiť svoj charakter a stať sa lepším človekom. Toto zlepšenie vyčistí vaše „kanály“ a otvorí dvere pre komunikáciu s rôznymi svetmi a bytosťami. Mágia je krásna cesta ako transformovať naše malé materiálne ja na naše pravé ja - prirodzené, nesmrteľné a večné bytosti, ktorými sme a ktorými sme vždy aj boli! Je to najznámejšia premena kameňa na zlato! Pre tento proces je potrebný čas a neustále teplo. Týmto teplom je v našom prípade energia a odhodlanie, ktoré dávame každý deň do Diela nášho života!

Foto © Pavol Malenky I Marion Daghan-Malenky I Daghan-Malenky GmbH