Marion Daghan-Malenky

Marion Daghan-Malenky Blog

Mágia slov

Mágia slov

Slová sú veľmi silným nástrojom. Predstavujú spôsob, ako sa podeliť s našimi myšlienkami a pocitmi s ostatnými ľuďmi. Ak by ľudia poznali ich skutočnú silu, používali by ich múdrejšie. Slovo povedané ostatným je ako semeno, ktoré je vložené do úrodnej pôdy. Úrodná pôda je naše podvedomie. Sila slov vyslovených nahlas nezmizne. Zostáva v našom podvedomí, je tam ukrytá, nie je viditeľná, ale čaká na vhodný moment, aby rástla. Semeno potrebuje k rastu v pôde slnko a vodu. Slovo v podvedomí potrebuje pre svoj rast našu pozornosť a vieru. Ak si o slovách, ktoré nám boli adresované, myslíme, že sú dôležité a veríme im, ich posolstvo a podstata budú rásť a ovplyvnia náš život! Som si istá, že si pamätáte na slová podpory od vášho priateľa alebo príbuzného, ktoré vám pomohli prekonať nejakú ťažkú situáciu. Sila týchto slov vám dáva silu posunúť sa ďalej.
A som si tiež istá, že si pamätáte aj na slová od vašich spolužiakov alebo kolegov alebo partnerov, ktoré vás veľmi boleli. Tieto slová mohli byť vyslovené už pred rokmi, ale stále sú nositeľom emócie, pocitu hanby, zlyhania alebo potupy.
V prvom prípade boli slová bielou mágiou, pomohli vám prekonať zložitú situáciu a posunúť sa v ústrety sile a svetlu. V druhom prípade boli slová kliatbou a vytvorili blok, bariéru pre váš rozvoj.

Foto © agsandrew http://www.fotolia.de I pmalenky

Čítať viac...