Marion Daghan-Malenky

Marion Daghan-Malenky Blog

Ako čeliť kliatbe

Čo je to kliatba, alebo útok negatívnej energie? Ako sa vysporiadať s takou situáciou? Prečítajte si typický príbeh o tom, ako sa veci diali:


Ako čeliť kliatbe

“Mal som problém s jednou dámou, ktorá ma nemala rada, neviem prečo... Začal som trpieť nočnými morami a bezdôvodnými záchvatmi strachu. Nevedel som o ničom zlom, čo by mohlo spustiť také veci. Odvtedy som sa začal cítiť veľmi zle, nočné záchvaty strachu boli neúprosné a bol som v tom čase zúfalý. Dlhý čas som nevedel zistiť odkiaľ prichádzali tie psychické útoky, ale teraz verím, že tá dáma použila proti mne čiernu mágiu. Bol som rozhodený z neustáleho ochraňovania sa... Som vyčerpaný z toho, že sa musím neustále chrániť. Môžete mi pomôcť?“

Kliatba môže byť spravená profesionálne alebo neprofesionálne. Profesionálna čierna mágia môže byť naozaj nebezpečná a potrebuje primerané protiopatrenia a ochranu. Nepodceňujte to, čo sa vám zdá ako zlý sen, a váš rozum to nechce prijať ako skutočnosť. Neklamte sa, že vy to dáte a nerobte nič sami! DÔLEŽITÁ INFORMÁCIA PRE VÁS: čím skôr sa obráťte na profesionála! Než príde pomoc od profesionála, a veci sa naozaj začnú diať, máme tu zopár všeobecných odporučení ako minimalizovať škodlivé účinky takej mágie na váš život:

- Meditujte a modlite sa. Temné sily neznášajú svetlo – tak si vizualizujte svetlo v celom svojom tele, hovorte si nahlas sväté mená Boha v súlade s vašim náboženstvom.
- Raz za týždeň si robte celkový kúpeľ v slanej vode (1,5 kg soli nasypte do svojho kúpeľa, potom v ňom odpočívajte – relaxujte – najmenej 5 minút). Predstavujte si ako všetky zlé veci odchádzajú z vášho tela do vody. Hneď po kúpeli zistíte, ako sa vám uľavilo a že temné sily už nemajú nad vami takú moc.
- Na čistenie vášho domu použite kadidlo (také, ako sa používa v kostole). Modlite sa ako ním prechádzate všetky miestnosti v dome – temné sily to nemajú radi.
- Účelom čiernej mágie je, oslabiť VÁS. Preto sú tu tie nočné útoky na človeka, na ktorého bola urobená čierna mágia. Ak si neochránite spánok, budete sa cítiť slabí a vaša nálada bude mizerná. Ak nebudete konať protiopatrenia, podlomí sa neskôr aj vaše zdravie...
- Preto by ste sa mali zamerať na niečo, čo vás urobí šťastnými. Aj keď sa to nezdá a myslíte si, že na to práve nemáte vnútornú silu – mali by ste byť dobrí a pozitívni k ostatným ľuďom. Len vtedy, ak sa prekonáte, a urobíte dobré skutky z láskou pre iných, uvidíte výsledok. Neskutočná sila sa vám doslova vleje do žíl, až tak, že sa vám to bude zdať neuveriteľné. Ale ono to JE v súlade s VESMÍRNYM ZÁKONOM PRÍŤAŽLIVOSTI: všetko čo robíte a čo je vo vás, sa deje tiež okolo vás. Podobné sa spája s podobným. Pomoc a služba ostatným, presvetlí váš život a zničí tie temné sily.
- Zmeňte niečo aj vo svojom príbytku. Ak sa obklopíte pozitívnymi vecami a objektmi vo vašej izbe (napríklad soškami, alebo obrazmi prírody na stene), či hudbou, ktorú počúvate (žiadny heavy metalom 🙂), filmami (len peknými a pozitívnymi)... zmena, o ktorú ide, bude obrovská! Ucítite to sami na sebe.
- Čítajte alebo počúvajte duchovnú literatúru, ktorá vás bude inšpirovať a čistiť. Odporúčame napríklad týchto autorov: Anastasia Novych, Neale Donald Walsch, Don Miguele Ruiz, Wayne Dyer, Deepak Chopra, alebo Eckhart Tolle.

Tu nájdete postup rituálu ochrannej mágie: Pentagramový rituál. Ak je to možné, robte ho každý večer pred spaním.
Prečítajte si viac o exorcizme.


Foto © Pavol Malenky I Marion Daghan-Malenky I Daghan-Malenky GmbH